مرحباً بك زائرنا الكريم .. لك حرية الإستفادة والنشر
در این نوشتار نویسنده میکوشد تا نشان دهد که تئوری امامت – آنچنانکه در بین اهل تشیع رایج است – در ترازوی نقد وزنی ندارد و نیازمند به تجدید نظر و بازسازی تئوریک است. توحید، نبوت و معاد اصول سه گانه ایست که تمام مسلمانها بدان اعتقاد داشته و ادعای ایمان بدون آن ناقص خواهد ماند. اما با مرور زمان در بین گروهی از مسلمین نظریة امامت بوجود آمد و کم کم با پر و بال دادن این نظریه آنرا اصلی از اصول دین خویش پذیرفته و برای آن مسایل و فضایل درست کرده اند، و فعلا نیز در تبلیغات رسانه ای اصول سه گانه ای اسلام را تحت الشعاع این فکر قرار می دهند. اما در داخل مذهب شیعه هستند کسانی که بعد از تحقیقات و با رجوع به کتاب و سنت و با استفاده از عقل خویش مسایلی چون امامت و خصوصا غایب شدن یکی از امامان را نپذیرفته و آنرا نقد می نمایند. آقای حجت الله نیکوئی در این کتاب غیبت یکی از امامان و حتی نظریة امامت را به چالش می کشد، و در پرتو عقل و خرد این مسایل را خرافاتی بیش نمی داند. اداره ی سایت عقیده کتاب تئوری امامت در ترازوی نقد تألیف آقای نیکوئی را در این مبحث کتابی مناسب دانسته خدمت شما خوانندگان و دانش پژوهان گرامی تقدیم میدارد.
Author: حجت الله نیکویی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اين کتاب به انضمام تحقيق در احاديث متعه و روزه شوال از دو بخش تشکيل شده است: بخش اول آن از طريق تئوري و با زبان ساده، علم حديث را به دانشجوي اين علم معرفي ميکند و براي فهم علم حديث نوشته شده است، و در بخش پاياني جهت پويايي ذهن دانشجويان اين علم، دو مبحث تحقيقي ارائه شده است.
Author: آدم غلامی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
ما اگر از دلایت قرآن و روایت پیامبران صرفنظر کنیم، هرگز نمیتوانیم به حقانیت زرشت و آئین او پی ببریم، زیرا که اولا زمان ظهور زرتشت و شرح اقدامات او روشن نیست، و ثانیا کتاب اوستا که بدو منسوب شده، از گزند فزونی و کاستی محفوظ نمانده است. پس نه پیامبر این آئین را به خوبی میتوان شناخت و نه کتاب و پیام وی را به درستی میتوان یافت، حتی زمان ظهور زرتشت معلوم نیست که وی در کدام عصر میزیسته است
Author: مصطفی حسینی طباطبایی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
دیرزمانی است که مغربزمین، جهان اسلامی را آماجگاه تعرّض و تهاجم فرهنگی خود قرار داده است واز میان شکلهای مختلف این تهاجم، تلاش گروهی از پژوهشگران غرب که مستشرق Orientalist یا خاورشناس نامیده میشوند، در خور اعتناء و اعتبار است و باید آثار ایشان به صورتی جدّی مورد بررسی و نقد قرار گیرد در این کتاب مولف محترم به این مهم پرداخته است
Author: مصطفی حسینی طباطبایی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
هدف اینست تا با شناخت اقوال سلف صالح این امت، هرچه بیشتر بتوانیم راه و سیره آن بزرگواران را ادامه داده و آنرا الگو و سرمشق زندگی خود قرار دهیم، باشد که با شناخت صحیح منهج سلف صالح و پیروی از مسیر آنان، هر نوع بدعت و نوآوری در دین را شناسایی کنیم و از آن برائت جوئیم.
یکی از موارد تحریف تاریخ این است که عدهای به دروغ مدعی هستند که صحابه و اهل بیتش با یکدیگر دشمنی داشته اند، و حال آن که چنین نبوده و بلکه خداوند در مورد آنان میگوید: (أشداء على الكفار رحماء بينهم) «در برابر کافران سرسختند و با یکدیگر مهربان» [الفتح: 29].
Publisher: مرکز بحوث مبره آل و اصحاب - کویت