مرحباً بك زائرنا الكريم .. لك حرية الإستفادة والنشر
بررسی سیرت پیامبر اکرم برای مسلمانان، حائز اهمیت است؛ چراکه چندین هدف را تحقق میبخشد و یکی از مهمترین آنها اقتدا به پیامبر اکرم است که این شناخت از طریق شخصیت، کارها، سخنان و تقریرات ایشان حاصل میگردد. با بررسی سیرت پیامبر اکرم، مسلمانان نسبت به ایشان بیش از پیش احساس محبت میکنند و این محبت، در وجودشان رشد مینماید.
Author: علی محمد صلابی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
قصد آن را کرده بودم که شرح حالی از خودم و چگونگی هدایتم را به صورت کتابی در آورم اما به دلایلی نتوانستم، پس تصمیم گرفتم نکاتی که باعث هدایت این بندهی حقیر گشته را جمع آوری کرده و خدمت آن دسته از کسانی که دنبال حق و حقیقت اند عرضه دارم.
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
از آنجایی که علم توحید، شناخت خداوند و اسماء و صفات او و حقوق خدا بر بندگانش میباشد، بهترین و باارزشترین علم بشما و میرود و آموختن آن از سایر علوم، واجبتر است. زیرا راه رسیدن به خدا و اساس همة ادیان به شمار میرود. لذا تمام انبیا در دعوت بسوی توحید، اتفاقنظر داشتند
Author: محمد صالح العثیمین
Translators: عبدالقادر ترشابی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
آيهى تطهير و ارتباط آن با عصمت ائمه [ آيه تطهير وعلاقه آن با عصمت ائمه ]
Author: طه حامد الدلیمی
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
از آنجاييكه زن كار خطير تربيت اولاد را به عهده دارد، از نظر اسلام به عنوان مربى نسلها قرار داده شده و اصلاح جامعه مرهون صلاح و درستكارى زن مىباشد زيرا فرزندانى كه افراد جامعه را تشكيل مىدهند بدست او تربيت مىشوند و از ميان افراد جامعه دولت اسلامى شكل مىگيرد.
Author: محمد جميل زينو
Translators: محمد گل گمشادزهی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
در این نوشتار نویسنده میکوشد تا نشان دهد که تئوری امامت – آنچنانکه در بین اهل تشیع رایج است – در ترازوی نقد وزنی ندارد و نیازمند به تجدید نظر و بازسازی تئوریک است. توحید، نبوت و معاد اصول سه گانه ایست که تمام مسلمانها بدان اعتقاد داشته و ادعای ایمان بدون آن ناقص خواهد ماند. اما با مرور زمان در بین گروهی از مسلمین نظریة امامت بوجود آمد و کم کم با پر و بال دادن این نظریه آنرا اصلی از اصول دین خویش پذیرفته و برای آن مسایل و فضایل درست کرده اند، و فعلا نیز در تبلیغات رسانه ای اصول سه گانه ای اسلام را تحت الشعاع این فکر قرار می دهند. اما در داخل مذهب شیعه هستند کسانی که بعد از تحقیقات و با رجوع به کتاب و سنت و با استفاده از عقل خویش مسایلی چون امامت و خصوصا غایب شدن یکی از امامان را نپذیرفته و آنرا نقد می نمایند. آقای حجت الله نیکوئی در این کتاب غیبت یکی از امامان و حتی نظریة امامت را به چالش می کشد، و در پرتو عقل و خرد این مسایل را خرافاتی بیش نمی داند. اداره ی سایت عقیده کتاب تئوری امامت در ترازوی نقد تألیف آقای نیکوئی را در این مبحث کتابی مناسب دانسته خدمت شما خوانندگان و دانش پژوهان گرامی تقدیم میدارد.
Author: حجت الله نیکویی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com